luni, 19 februarie 2007

Vladescu o tine una si buna

Ministrul finantelor o tine una si buna. El nu vrea sa scada taxa de inmatriculare. Nu il intereseaza nimic pe lumea asta. Probabil ca, alaturi de mentorul sau Tariceanu, vrea ca Romania sa fie amendata de Comisia Europeana, asa cum s-a intamplat in cazul Ungariei si Poloniei. Propun ceva. In cazul in care vom fi amendati, sa isi vanda averea domnii Tariceanu si Vladescu si sa plateasca ei amenda. Ce ziceti? Vorba unui alt forumist de pe un site: Daca nu sunteti cuminti, va pun taxa si pe nevasta, ca lui Boureanu! Eu unul astept cu nerabdare ziua cand electoratul le va trage un sut acestor imbuibati din PNL !

7 comentarii:

Anonim spunea...

Hai sa dezbatem subiecte incendiare!

Anonim spunea...

apropo sunt mama lu Maricica....Domnule dezbatere ati avut o atitudine foarte urata faţă de fetita mea. Din cauza dvs nu mai intra pe blog, este foarte dezamagita de idolul ei. Mi-a spus de acum incolo sa ma ocup eu de matale. Asa ca "FEAR THE WORST"

Anonim spunea...

valdescu e dus cu pluta ca si multi alti conducatori care nu vad decat interesul personal. nimik nou in romanika europeana :))marcela fata ta a facut o depresie???

Anonim spunea...

Da din cauza domnului dezbatere

Anonim spunea...

dezamagita de dom' dezbatere? hmmm poate trebuie sa intre sa mai posteze cate ceva ca-i trece

Anonim spunea...

aaaa ... inca ceva ..inceara cu actimel..cica creste imunitatea inclusiv la depresii :)))))

Anonim spunea...

Vladescu saracu n-are nici o vina. Este un simplu papagal al guvernului, condus de sheful lui, Motocicleanu. De fapt, Alianta BA nu stie cum sa mai adune bani la buget, asa ca a inceput sa caute in disperare tot felul de metode fanteziste, de care se rade cu gura pina la urechi chiar si la Comisia Europeana.In scurt timp cred ca Romania o sa doboare recordul mondial la birurile percepute de stat, doar ca sa se laude dupa aia ca a reusit sa dea la pensionari o majorare de 0,05 % si o prima de cativa euroi la tinerii casatoriti. Da, da cu banii cui? Mi-e scarba......